BASKETBOL

Basketbol dünyada ve ülkemizde üst düzeyde oynanan bir spor dalıdır. Bu gelişim süreci de basketboldaki özellikle iyi ve planlanmış teknik ve taktik eğitimi öngörmektedir. 1. sınıflarımızdan başlayan Basketbol Kulübü çalışmalarımız; öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal gelişimlerine de destek olmakta takım ruhunu, paylaşmayı, dayanışmayı öğrenmeleri ve bu değerleri özümseyerek hayatlarında uygulamaları hedeflenmektedir. Öğrencimizin fiziksel gelişimi, fiziksel zorlanmalara karşı koyabilme gücü ile doğru orantılıdır. Hırs ve azim sahibi olabilmek için önce kuvvet şarttır. Kulüp çalışmalarımızdaki doğru yönlendirme ve yeterli isteklendirme ile öğrenci öz güvenini kazanır. İleride okul takımı alt yapılarımıza, okul takımlarımıza yönlendirilirler.